Comtim România susține proiectul „La masă în Banat”, inițiat de Asociația „Acasă în Banat” pentru păstrarea unui patrimoniu gastronomic unic: bucătăria bănățeană.
Unicitatea gastronomiei zonei Banat provine din diversitatea gusturilor și din rețetele specifice diverselor culturi care au creat istoria acestor locuri (slovaci, germani, maghiari, sârbi), în cadrul cărora carnea de porc crescut onest este la mare cinste.
În 2021, compania s-a implicat și în proiecte de prezervare a patrimoniului gastronomic atât de special al acestei zone. Compania a demarat, la nivel intern, o campanie de informare prin care a implicat angajații ca veritabili ambasadori ai acestui proiect. Contribuția angajaților și a familiilor acestora a fost realizată prin documentarea foto-video a pașilor de realizare a unor rețete care încă se pregătesc în gospodăriile localnicilor din Banat și care au la bază carnea de porc Comtim, gustoasă și hrănitoare.
Prin brandul Comtim, compania și-a propus să ducă mai departe povestea memorabilă a cărnii de porc produsă în Banat.